Бебе

Се возела трудна жена во автобус.
До нејзе седнало едно дете.
И и рекло:
- Мори тетке со имаш во стомакот?
Жената:
- Бебе.
Детето:
- А то го сакаш!
Жената:
- Да и тоа многу.
Детето:
- Ами ако го сакаш оти си го изела???

Повеќе од ВицотекаРазговараат две другарки. Едната и вика на другата: - Да ти се пофалам си фатив дечко. А другарката и вика: - Епа ајде... + повеќе

Го прашува детето својот другар од кај доаѓаат децата? - Од на мајка ти пи*ката, од кај па ја да знам!!!

Спортска новинарка зема интервју од француска гимнастичарка: - Која е вашата омилена поза во сексот? - Јас сакам да сум... + повеќе

01 - Закон за нормалноста - Сите изгледаат нормално додека не ги запознаеш. 02 - Закон за слушање - Ако мислиш дека... + повеќе