Риби

Прашање: Како полицаец лови риби?
Одговор: Ќе фати една, и ја тепа додека не признае каде се другите.

Повеќе од ВицотекаСи биле американец, русин и македонец. И не е битно што правеле, битно македонецот победил!

Драги наши, Не можеме да го конфирмуваме нашето доаѓање ова лето, но како што работите стојат, изгледа дека ќе мора... + повеќе

Што е разлика помеѓу Ред Бул и лозова ракија 55 степени? Ред бул ти дава крилја, а лозата погон на сите четири.

Tрпе лежи во кревет после секс, пуши цигара и се загледува во една слика на ѕидот. - Кој ти е оној ма на ѕидот - маж... + повеќе