Плата 2014

Дали ќе има зголемување на платите во  2014 година ??? 

Направи си кафе и ние ќе ти гледаме.

кликни на шољата и погледни во неа

така ќе го добиеш одговорот за платите!

 

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаКако на Македонски ја викаат Шехерезад? - Благица.

Мажот, лекар се кара со својата жена, домаќинка за време на појадокот, бесен бега од масата и вели: - И да знаеш,... + повеќе

Кога преминуваш улица секогаш гледај во автомобилите. - Семафорите никогаш не удираат човек!!!

Оди Трпе да полага за командант и комисијата му вели: - Аман бе Трпе пак ли ќе полагаш минатиот пат не знаеше да... + повеќе