Инфаркт

Инфарктот:
- Каков и да е, од срце е.

Повеќе од ВицотекаВо стварноста, реалноста е сосема поинаква.

Продавам куќа во периферија заради одрон на земјиштето... наскоро ќе биде во центар на градот.

Љубовта е сама по себе награда а омразата е сама по себе казна!

Седат двајца полицајци облечени како цивили во кафана и слушаат еден од гостите како кажува виц. - Зошто полицајците... + повеќе