Куршум

Чак Норис е застрелан вчера вечерта. Куршумот настрада а пиштолот е во бегство!!!

Повеќе од ВицотекаСе возеле Груевски и Заев во авион и одеднаш на Груевски му текнало: Груевски: - Да фрлам 100 евра ќе усреќам 1... + повеќе

Отишол Мујо на работа во Америка и го замолил Хасо да му дава неделен извештај за Фата. Хасо му праќа извештај: 1. Фата... + повеќе

Нов закон во болниците: Од сега за време на пораѓање во породилиштата освен мажите ќе може да присуствууваат и... + повеќе

Трпе и Трпана седат во ресторан. Го викаат келнерот и нарачуваат аператив. - За мене едно узо, а за мажот ми една... + повеќе