Секс шоп

Prica Mujo Hasi:
- Jarane, znas meni je zivotni san da radim u seks šopu? - Sto bolan ?
- Pa kada uđe mušterija, mogu sasvim 'ladno da je pitam: " Koji vam kurac treba " ?

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаКомичар - човек кој е постојано во кома Роман Полански - Циган земјоделец Роми Шнајдер - Јасно е Гром - Циган... + повеќе

Еден млад католички свештеник имал толку многу трема што за време на својата прва миса не можел да прозбори ниту еден... + повеќе

Плавуша во пошта испраќа писмо. Службеникот и вели: - Пакетот ви е претежок, треба да залепите уште една марка. - Така... + повеќе

Зошто плавуша ја носи тренерката на глава? - Затоа што на неа пишува капа (Карра)!