Еротика

- Што е разликата меѓу еротика и перверзија?
- Еротика е да користиш пердув, а перверзија е да користиш кокошка.

Вицотека:

Повеќе од Вицотека



Ало! Здраво! Со кого зборувам? Со продавницата за обувки. Извинете сум го згрешил бројот. Нема проблем, дојдете ќе ги... + повеќе

Се собрале докторите од цел свет и решиле да проверат дали русокосите се навистина глупави како што ги прикажуваат во... + повеќе

Ако вашата жена ве победува во тенис, менувајте го спортот, но ако вашата жена ве победува во бокс менувајте ја жената

Што е главоболка: Контрацепсицко средство најчесто користено од страна на жените во 90-те.