Макарони

Две макароне ќе идев да се венчав у цркву, гледа ги поп па им вика:

- Марш надвор, не венчамо припадници на ист пол... Искачајте

Ама дедо попе, вика една од макароне...

- Немој такој... Ја сам сас јајца!!!

Повеќе од ВицотекаГо заболело Баци стомакот и отичол на лекар. Докторот: Каква ти е големата нужда? Баци: Голема брате голема, да не е не... + повеќе

Само Чак Норис може да исплови со Македонски Брод

Зошто плавуша седи на радијатор? - Го влажни воздухот!

Што вели кондом во суд? - Не сум јас крив, ме навлекоа!