Ирак

Две плавуши решаваат крстозбор и едната ја прашува другата:
- Како е правилно Ирак или Иран?

Повеќе од ВицотекаЖените на Трпе и Перо им се заканиле на своите сопрузи, дека ако за три дена не им донесат крокодилски чизми, веќе нема... + повеќе

Каква жена би сакал да имаш? - Паранормална. - Зошто паранормална? - Да има пари и да е нормална!

Њујорк сити, Канзас сити, Бирмингем Сити, Манчестер Сити, Скопје Гладни!

Зошто црнец кога јаде чокладо обавезно става бели ракавици? - За да не си ги изеде рацете!