Пес

Која е разликата помеѓу пес и оженен маж ?
- Никаква ни едниот ни другиот не ја дираат домаќинката, а комшиката би ја растргнале!

Повеќе од ВицотекаКако да насмеете плавуша во недела? - Кажете и виц во петок!

Некој човек го прашува полицаецот: - Извинете, знаете како да ја најдам најблиската полиција? - Ех, тоа е лесно, прашај... + повеќе

На факултет за теологија идни попови полагаат испит. Излегува еден од испит и колегата го прашува: - Што полагаше? -... + повеќе

Sedi ostareli Haso pred kućom i naleti komšija Mujica i sedne da malo popričaju. Mujica upita: • Bolan, Haso, oprosti... + повеќе