Килт

Млада Шкотска двојка (Мери и Џејми) си се додворува во парк:
- Џејми, сакаш ли да ме држиш за рака?
- Секако, како знаеше?
- Познав по твојот поглед.
По некоја минута:
- Мери, сакаш ли да те бакнам?
- Да Џејми, како знаеше?
- Се познава по твоите очи.
Поминуваат две минути:
- Џејми, сакаш ли да водиме љубов?
- О да Мери. Како знаеше? Да не е по мојот поглед?
- Не Џејми, по ритчето на твојот килт.

Повеќе од ВицотекаДве Циганки седат и си прават муабет, и Чае и вели на Ајше: Леле, ене го Баци иде со цвеќе, сега ќе ми бара дунда! Оти... + повеќе

Ќе добиете слобода на говор ама после тоа не сакам повеќе да ве слушнам!!!

Разговараат 2 комшивки: - А мори, што си целата модра? - Маж ми ме истепа. - Јас мислев на пат е. - Е и јас мислев така...

Разговор меѓу млад пар: - Ова е премногу! Јас ти кажувам дека ќе имам бебе, а ти ме прашуваш од кого е! - Извини,мислев... + повеќе