BMW

Си биле поп и оџа - комшии. Попот изградил црква а оџата џамија, попот купил BMW и оџата купил BMW.
Попот земал да го пере BMW, а оџата почнал да му го сече ауспохот нас BMW.
Попот го прашува оџата:
- Абе оџа зошто си го исекол ауспохот на BMW?
А оџата одговорил:
- Кога ти можеш да го крстиш можам и ја сунет да му правам.

Повеќе од ВицотекаСе буди Трпе од кома, а Трпана седи до него и целата е среќна: - Трпано се сеќаваш ли ти, кога ја изгубив работата,... + повеќе

Разговараат двајца пријатели: - Како е кај вас на работа? - Исто како во Вип! - Опаа, значи лапате добри пари. - Не бе... + повеќе

Докторите дошле до сензационално откритие: Направиле хибрид помеѓу бубашваба и лубеница. Ја сечеш лубеницата и семките... + повеќе

Директорот излегува од работа на пладне… На вилата со секретарката… Виски. Бонбони. Заеднички туш. И после… Безумие…... + повеќе