Четка

Молер ја молерисова Лудницата. Двајца лудаци стојат под неговата скала и разговарааат:
- Еј сакаш ли да му ја тргнеме скалата да падне.
- Џабе!!! Се држи за четката.

Повеќе од ВицотекаИзбегал човек од затвор каде што минал 10 години и провалил во некоја куќа, во потрага по пари и оружје. Ама во куќата... + повеќе

Синот го носи свидетелството дома: - Со што помина сине? - Пет двојки тато! - Ииии, ќе има многу тепање! - Знам тато.... + повеќе

Оди Македонецот кај Гркот на гости кој му е деловен партнер . Кога влегол во дворот имал што да види раскош невиден,... + повеќе

Докторе има еден проблем, никој не ме приметува. Докторот: Следен...