Проба

Глумец го затвараат во лудница а тој ги организира сите да бегаат.
Кога веќе ја поминале оградата од болницата тој им рекол:
- Другари главната проба заврши, ај сега да се вратиме ќе бегаме утре.

Повеќе од ВицотекаДали некогаш ви се има случено да одговорите на чет во ист момемт како и вашиот пријател. Еве еден совршен пример за... + повеќе

Влегува плавуша во продавница за компјутери и вели: - Треба ми генијален глушец шофер за микромеки прозорци. Продавачот... + повеќе

Трпе на ново работно место како директор во фирма се решил уште од почеток да им покаже на сите што е тоа директор и... + повеќе

Мујо и Хасо фаќаат риби: - Мујо, кога би фатил златна рипка која може да ти исполни една желба, што би посакал? - Да... + повеќе