Штетници

Некоја жена имала страстна афера со инспектор за контрола на куќни штетници. И додека тие една вечер се забавувале, на врата заѕвонил мажот на госпоѓата. Оваа набрзина го пикнала инспекторот, пиштол гол, во плакар и му рекла да седи таму и збор да не испушта. Си влегол мажот дома, ама му станало нешто сомнително, па почнал да го пребарува станот. Кога го отворил плакарот и видел гол човек му викнал:
- Кој си бе ти?
- Јас сум инспектор од "Домашна чистота". Дојдов да испитам случај со појава на молци во зградава.
- А кај ти е облеката???
Инспекторов се погледнува, па извикува:
- Ах тие мали копилиња!!

Повеќе од ВицотекаИнформатичар доживеал бродолом и се нашол на пуст остров. Шест месеци никој не поминал. И тогаш едно сабајле отвора очи... + повеќе

Седат двајца педофили на клупа во паркот и разговараат, кога крај нив поминува едно дванаесетгодишно девојче. Едниот... + повеќе

Оди плавуша на село, среќава овчар и го прашува: - Колку години има оваа овца? - Има две години. - А како го знаете тоа... + повеќе

Го прашува учителката малиот Трпе: - Која е разликата помеѓу мажите и жените? Малиот Трпе одговара: - Па учителке, кој... + повеќе