Jeee

Се јавува некој во лудница и му вели на докторот:
- Докторе, ај види дали има некој во соба 15.
- Нема никој!
- Јеее сме избегале...

Повеќе од ВицотекаВлегува дечко во црква да се исповеда: -Грешев оче, многу грешев со комшиката во плевната. -А колку пати? -Пааа... Попе... + повеќе

Како Англичани ги учат децата да бројат? - Ги носат на утакмици со Арсенал!

Разговараат 3 плавуши: Првата: Слушнав дека утре ќе биде 40 степени? Втората: Па, слушнав дека утре ќе падне снег?... + повеќе

Таткото го прашува синот: - Зошто лепиш слики од мене во твојата училишна тетратка? - Наставничката сака да види која... + повеќе