Избори

Што су локални избори?

Локални избори су к'д треба да донесеш одлуку у кој локал ќе пиеш и колко?

Повеќе од ВицотекаПред свадба: Он: Супер, да конечно дочекав! Она: Сакаш да си одам? Он: Не! Не ни помислувам на тоа! Она: Дали ме сакаш... + повеќе

Се сретнуваат сегашниот и поранешниот сопруг на иста жена. Поранешниот сопруг цинично прашува пред присутните: - Како е... + повеќе

Влегува доктор во лудница и ги гледа пациентите како скокаат. Само еден од нив седел. Го прашува докторот тој што седи... + повеќе

На тебе се е вештачко, само природно си глупава.