Чизми

Жените на Трпе и Перо им се заканиле на своите сопрузи, дека ако за три дена не им донесат крокодилски чизми, веќе нема да добијат секс.
Така, Перо и Трпе заминале за Африка и се качиле во бротче и пловат по Нил. Замавнуваат со копјата во реката, ќе прободат по еден крокодил, ќе го разгледаат и го враќаат во реката. По едно триесетина крокодили, Трпе му вели на Перо:
- Слушај, ако и следниов нема чизми јас се враќам дома без нив.

Повеќе од ВицотекаЗошто жените не коментираат фудбалски натпревари? Затоа што играчите не можат да трчаат колку што жените можат брзо да... + повеќе

Жена мазохист и маж садист на првата брачна ноќ: - Мажу, тепај ме, беси ме, силувај ме, што сакаш прави ми!!! - Не... + повеќе

Некоја мајка ги омажила ќерките, едната за Германец, другата за Англичанец, третата за Мариовец. Пред да си заминат, се... + повеќе

Малиот Трпе го однеле на опера малку културно да го воздигнат. - Мамо, зошто оној мавта со стапот? - Сине тој е... + повеќе