Влошка

Вампир фатил златна рипка и таа му рекла да ја пушти и ќе му исполни една желба.

Вампирот се согласил и посакал со години да пие само женска крв.

И така рипката го претворила вампирот во влошка!

Повеќе од ВицотекаЅвони телефонот. На телефон се јавува таткото на три ќерки . - Здраво! Ти ли си рипче мое? - Не , овде е сопственикот... + повеќе

Зошто мажите секогаш "трчаат" по девојки што не планираат брак? - Па и кучињата што трчаат по автомобилите но немаат... + повеќе

Јас би бил најсреќен кога сите би пешачеле по 10км дневно. Што сте вие, лекар? -Не јас сум чевлар.

Доаѓа идниот зет и да ја запроси девојката кај таткото: Би сакал да се оженам за вашата ќерка, дали ќе ми дозволите?... + повеќе