Дрва

Примам ноќеска СМС сас прашање:
Требав ли ти дрва?
Ја напиша: НЕ
Станују сабајле, гледам у двор, од 5 кубика, ни едно дрво не останало

Повеќе од ВицотекаШто му рекол Бетмен на Робин пред да влезат во колата? - Влези во колата!

Што ќе му подарите за роденден на цариник? Цариник 1 - Ај да му купиме кола? Цариник 2 - Абе што ќе му е кола има 2... + повеќе

Трпе оди кај својот пријател Миле и му вели: - Јас решив повеќе да не ги посетувам обложувалниците, веќе нема да се... + повеќе

Разговараат две жени. - Ми се јави вчера син ми од Германија, ќе си дошол утре со воз. - Е сите си доаѓат кој со кола,... + повеќе