Ситуација

Рамиза го прашува Рамче:
-Абе Рамче што е тоа СИТУАЦИЈА ?
Рамче одговара:
-Па види сега Рамизо, тоа ти е, еве да речеме ти доаѓаш од пазар и ме затекнуеш како ја ебам сестра ти, ете ти СИТУАЦИЈА.
Рамиза:
-Ааааааа, значи тоа ти е нешто исто како ти си доаѓаш од работа и ме начекуеш како се ебам со брат ти, а ?
Рамче:
-Е еееј, полека мори, полека, Немој да мешаш СИТУАЦИЈА со ЌУТЕК !!!

Повеќе од ВицотекаТрајче му се жали на Трпета: - Знаеш ли ти дека жена ми ме изневеруе с'с петла, најде пердуви у кревет! - Ееее, тој не... + повеќе

Тргнала да купи нов фустан, ама видела ептен добри чизми, па затоа си купила нова ташна !!!

Што 17 плавуши прават пред диско? Чекаат да дојде 18-та , бидејки е забранет влез под 18.

Кога некој ќе ти ја земе жената, не постои подобра одмазда да му дозволиш да ја зачува.