Eдиницата

Таткото го прашал синот:
- Ја поправи ли единицата по математика ?
- Не, дневникот цело време беше кај професорот!!!

Повеќе од Вицотека- Колку се 2 + 2 ? - 4. - Примен. Образложение: Паметен. - Следниот! - Колку се 2 + 2? - 5. - Колку се 2+2? - 3. -... + повеќе

Големиот Македонец раѓа мал Македонец, овој уште помал...И така сe до денешен ден!

Смртта доаѓа пред вратата на Чак Норис, чука и чека. Вратата ја отвара Чак Норис, а смртта: - Априлилили!!!

Да бидеш популаран на Фејсбук, ти е исто како да имаш најголем к*р у градинку. И едно и друго нема фајде !