За последен пат

Жената се враќа од доктор каде и кажале дека ќе живее уште 12 саати, па му вели на мажот дека сака за последен пат да води љубов со него, диво и лудо, цела ноќ.
А мажот и одговара:
Ех, лесно ти е тебе, ти не мора рано да стануваш!!!

Повеќе од ВицотекаОбама му ѕвони на Путин на црвениот телефон: - Да те замолам за услуга. Нашата фабрика за кондоми изгоре и итно ни... + повеќе

- Абе, можеш да имаш секс? - Да чукнам во дрво, можам. - Абе и јас можам да чукнам во дрво, ама дали можеш да имаш секс...

Брачен пар сака да купи замок. При разгледување на еден го прашуваат сопственикот: - Да нема случајно духови? - Немајте... + повеќе

Трпе му вика на Цветко: - Ми ги украдоа сите кредитни картички! - Аман бе? Пријави ли во полиција? - Не, а не ни... + повеќе