Влав

Зошто на влавот му изгорела куќата?
Затоа што им титкал во пожарикарите!

Повеќе од ВицотекаМалиот Пeрица ја прашува својата учителка дали може да разговара со неа после часот. Таа прифаќа. Учителката: - Што... + повеќе

Се караат двајца педери: -Марш, педеру! -Марш ти, педериште едно старо! -А, бе ај не јади гомна! -Ти не јади гомна! -... + повеќе

Дали ја имаш гледано жена ти вo очи за време на секс? - Еднаш, и ми дојде многу незгодноо! - Зашто бе? - Па така сексам... + повеќе

На час по ликовно - Деца сега ќе цртате она што сакате да го правите кога ќе пораснете (Сите деца цртаат само малиот... + повеќе