Тоалет

Во WC и најхрабрите се посеруваат.

Повеќе од ВицотекаСе фали една жена на друга: - Од мојот маж направив милионер. - А што беше пред тоа? - Милијардер.

Заминува Трпе на службен пат за Германија со воз. Тргнува возот, овој го отвара прозорецот и вика: - Трпаноооо чувај ги... + повеќе

Некој човек си водел крава по пат. Го сретнал соседот со кого баш не му биле добри односите и со искривен поглед прашал... + повеќе

Трпе оди кај својот директор му вика: - Слушај, имам лоша и ептен лоша вест. - Кажи ја лошата прво. - Трпана дојде до... + повеќе