Бисквита

На некој дедо му се воспалило непцето. Отишол кај докторот, и овој му препорачал да се напие млеко од цицалче, доилка.
Дедото:
Море од кај да најдам доилка?
Докторот:
Ќе одиш на клиника каде што се пораѓаат жените.
Влегува дедото во клиника наоѓа родилка и и вели:
Девојче те молам докторот ми препорача, за лек да цицнам малце млекце од доилка ќе може ли?
Доилката:
Море дедо кога е за лек нема проблем легни и цицни.
Дедото си легнал така почнал да цица, па цица цица, меѓутоа и на доилката и се уарнило почнала да мрда лево десно и го прашува дедото:
Абе деде да не ти рече докторот уште нешто да не треба да ти дадам???
Абе види девојче, ако имаш некое бисквитче....

Повеќе од ВицотекаАко вашата девојка е дебела, натерајте ja да пешачи, по 2 километри дневно. За 1 месец ќе биде околу 60 километри... + повеќе

Зошто жените емигрираат во Австралија Таму таквите растат на дрво!

Вампир фатил златна рипка и таа му рекла да ја пушти и ќе му исполни една желба. Вампирот се согласил и посакал со... + повеќе

Трпе и Цветко тргнале на скијање. Се возеле неколку часа и ги зафатило големо невреме. Се засолнале на некоја фарма и... + повеќе