Балада

Разговараат Трпе и Трале:
Слушај мораш да одиш да го гледаш филмот
"Баба дала војнику",
Шветски, емоционален, филмот е топ.
Трале другиот ден:
Абе будало една,
го гледав филмот,
филмот не Шведски емоционален,
туку Руски социјален,
и не е "Баба дала војнику",
туку "Балада о војнику".

Повеќе од ВицотекаАндреј на еден од испитите препишувал ама една негова колешка го видела и го пријавила на професорот. Тој нормално... + повеќе

Се земале Мујо и Фата. Првата вечер имале секс, и Фата во една тетратка пишала 2. Мујо ја прашува: - Фато зошто пишуваш... + повеќе

Се возела трудна жена во автобус. До нејзе седнало едно дете. И и рекло: - Мори тетке со имаш во стомакот? Жената: -... + повеќе

Влегува дечко во библиотека и прашува: - Се извинувам, дали имате книги за самоубиство? - Да, онаму, третата полица од... + повеќе