Последен пат

Влегува човек со куче во кафич, седнува на шанк и порачува две чаши виски. Му ги дава шанкерот чашите и овие двајцата ги испиваат. Некоја девојка во кафичот зачудена се приближува до човекот и го прашува:
- Убаво си го научил кучето.Знае уште некој трик??
- Секако. Знае сексуално како да задоволи жена.
Девојкава се заинтересирала како тоа кучево може да задоволува, па ги зема и двајцата за рака и ги носи во некоја соба позади. Се соблекува девојката, се мести убаво на креветот и чека кучево да ја задоволи. Арно ама кучево не реагира, само си го гледа газдата, па човеков изнервиран му вика:
- Абе, глупо куче. Гледај сега, ова е последен пат како ти покажувам како се прави тоа!

Повеќе од ВицотекаМажот: - Те обожавам. Жената: - Ова го кажуваш ти или пивото ? Мажот: - Јас му го кажувам на пивото.

Мочаат под едно дрво зајакот и магарето. Магарето - Зајко, зошто курето ти е со цртки. Зајкото - Е, па за секоја... + повеќе

Дошла плавуша од возачки испит и ја прашува другата плавуша: - Не разбирам како паднав на возачки испит? Дојдов до... + повеќе

Еднаш додека Чак Норис лежеше на стомак, доби ерекција и пронајде нафта.