Пивско шише

Плавуша му пишува писмо на доктор:
- Господине доктор, се забавувам со момче веќе 5 години. Секогаш кога ќе му ја ставам раката меѓу нозете, чувствувам нешто тврдо во форма на пивско шише. Ве молам да ми одговорите на моево прашање:
Дали моето момче е алкохоличар?

Повеќе од ВицотекаНекоја жена сакала да си купи вибратор и отишла во секс шоп. Продавачот и рекол да си одбере од закачените вибратори на... + повеќе

Муабетат двајца пријатели во кафана: - Абе, знаеш дека од една пијачка ме фаќа? - Ај, шо збориш, од една само??? - Да... + повеќе

Ало насмевни се

- Ум да се продава за пари, секој ќе си купи и умен ќе биде.