Адвокат

На судење судијата го прашува обвинетиот:
-Ви треба ли адвокат?
Обвинетиот:
-Не, овојпат ќе ја зборувам вистината!

Повеќе од ВицотекаДве плавуши решаваат крстозбор и едната ја прашува другата: - Како е правилно Ирак или Иран?

Плавуша се јавува на интернет провајдер подршката: - Не можам да влезам во интернет... - Сигурна ли сте дека ја... + повеќе

Отворил Мујо аптека, и го замолил Хасо еден ден да го замени. Кога се вратил го прашал дали доаѓал некој . - Дојде Суљо... + повеќе

Оди дете во трафика и и вика на продавачката: - Тетке дадете ми Вечер. Продавачката му одговара: - Ти мали тоа на мајка... + повеќе