Пари

Пресретнува човек господин во костум, вади пиштол и се заканува:
- Дај ми ги твоите пари!
- Но, јас...јас сум...политичар.
-Добро, тогаш дај ми ги МОИТЕ пари!

Повеќе од ВицотекаДве деца раговараат. - Е дури сега ми е јасно зошто штрковите одат на југ. - Е зошто? - Па и црнците сакаат деца!

Dodje Mujo ujutro u kafanu i naruci tri rakije. I tako svaki dan, dodje ujutro, popije tri rakije, pa na pos'o. Pita ga... + повеќе

Последните истражуваа конечно покажаа зошто мажите уживаат во орален секс: - 10 проценти го сакаат чувството. - 12... + повеќе

Млада Шкотска двојка (Мери и Џејми) си се додворува во парк: - Џејми, сакаш ли да ме држиш за рака? - Секако, како... + повеќе