Грабеж

Го фаќаат Столе при грабеж на банка и го носат на суд.
Судијата:
-Ако ги вратиш парите, ќе ти ја намалиме казната.
Столе:
-Господине судија, јас да мислев да ги враќам парите ќе подигнев кредит!

Повеќе од ВицотекаНекоја баба во автобус му вели на момче што седело: - Дете, ај стани јас да седнам. Нозете ме болат, а ти си млад ќе... + повеќе

Муж и жена воде љубав а он каже: Дај мало горе, дај мало доле, с`г се помакни у лево, с`г десно... Драги, јел ти мене... + повеќе

Што е сличноста на полицаец и куче? - И двајцата изгледаат како да те разбираат!

Зошто една девојка останала бремена? Зошто лебот е изгорен? Зошто имате забоболка? Одговор: Не е изваден на време!