Развод

Доаѓа жена кај адвокат и се жали на нејзиниот маж. Адвокатот ја советува да се разведе, а таа:
- Не сум луда! Тој ме мачи 15 години и сега јас него да го усреќам!

Повеќе од ВицотекаДошла плавуша од возачки испит и ја прашува другата плавуша: - Не разбирам како паднав на возачки испит? Дојдов до... + повеќе

Умреле баба и дедо вегетаријанци цел живот на здраву храну идев куде Господа и он ги кажуе дека ќе идев у рај. Улазав... + повеќе

Го прашала наставничката малиот Трпе: - Трпе, ајде кажи ни што би сакал ти да правиш во животот? - Би сакал цел живот... + повеќе

Цените пораснати, донации заслабени, прети затварање на зоолошката градина. Сите животни собрани на едно место, се... + повеќе