Саваш

Жена гледа турска серија на една телевизија. Едно време му се обраќа на сопругот:
- Види бе, види, колку ја сака Саваш!
- А ти знаеш ли колку му плаќаат за тоа?

Повеќе од ВицотекаНекогаш одамна, Господ го немало седум дена од царството небесно. Кога повторно се појавил, Архангел Гаврил го прашал... + повеќе

Трпе се буди во 4 часот наутро. - Трпано ја ќе одам по риба! Се спремил и излегол. Седнал во Југото и не можел да го... + повеќе

Што прави Чак Норис на дрво? - Гледа Кога лисјата паѓаат во живо.

Што е дипломат: Оној што ти кажува да одиш во три пичке материни, на таков начин што едвај чекаш да почне патувањето.