Бајки

Како сакаме децата да ги слушаат родителите ?
Тарзан се шета наоколу скоро гол,
Пепелашка се враќа дома на полноќ,
Пинокио стално лаже,
Аладин е крал на лоповите,
Бетмен вози со 320km/h,
Заспаната Убавица цел ден спие,
а Снежана живее со 7 типови ???

Повеќе од ВицотекаВлегува Трпе дома и ја прашува Трпана: - Жено да добијам на лото што би направила? - Ќе ти земам пола и ќе те оставам... + повеќе

Прават муабет Мујо и Хасо за сида. Хасо го прашува Мујо како се справува со опасноста сида, а овој му одговара: Јас... + повеќе

Симптоми кога Вашата сопруга го проверува Вашиот телефон се идентични со Ковид 19: - Тешко дишење. - Студена пот. -... + повеќе

Отишол Трајче во Тетово и прв пат видел како оџата пее од минарето, па му подвикнал: - Што се дереш? Како знаеше да се... + повеќе