Домашна

Наставничката го прашува малиот Трпе:
- Трпе каде ти е домашната?
- Нема веќе од домашната наставничке, ја испивме, само купечка ракија имаме.

Повеќе од ВицотекаЗошто полицајците и полициските кучиња ги полагаат заедно тестовите? - За да не препишуваат полицајците.

Две бабички седнале во кинески ресторан и побарале храна и прибор за јадење. Кога келнерката им ги донела стапчињата,... + повеќе

Kako znate da vam je fax poslala plavuša? Ima markicu na sebi.

Гоки фатил златна рипка и нормално рипката му рекла: - Те молам, пушти ме, ќе ти исполнам три желби. Гоки без да... + повеќе