Станче

Отишла Кумановка да работи во Скопје во кафич:
- Здраво... Jack Daniels!
- Здраво... Станче од Куманово.

Повеќе од ВицотекаКако умрела пепелашка? тампонот и се претворил во тиква!!!

Играле фудбал, Македонија - Бразил. И на градски Роналдињо треба да шутира слободен удар, ама живиот ѕид на Македонија... + повеќе

Некоја плавуша била на квиз во кој поставуваат прашања и одговара прв оној кој прв ќе притисне на тастерот. Водителот... + повеќе

Гоки: Ало Полиција, две риби овде се тепаат за мене, Почицијата: Па што е тука страшно? Гоки: Па таа поружната победува... + повеќе