Кафе

Разговараат маж и жена и мажот и вика на жената:
- Срце сакаш кафе?
- Да .... (радосно)
- Епа секако ќе вариш .... стави едно и за тебе.

Повеќе од ВицотекаШто е ѕвезда: - Личност која напорно работи цел живот само за да биде позната и потоа носи темни наочари за некој да не... + повеќе

Некад е најубаво да си сам... - Например к'д купиш Милку !

Ни ги укинаа визите, сеа во Ирак или Авганистан можеме преку Германија.

Си биле две ѓупки и ваделе моркови и вади едната 30см морков и другата му вели: - Ко на маж ми е! - Толкав му е? - Не... + повеќе