Кома

Се буди Трпе од кома, а Трпана седи до него и целата е среќна:
- Трпано се сеќаваш ли ти, кога ја изгубив работата, сите ми се смееја само ти беше со мене?
- Да душо.
- А, се сеќаваш кога ми пропадна бизнисот, ти пак беше со мене?
- Да злато.
- А, кога се слупав со колата, 10 дена и ноќи ти беше до мене?
- Да бе миличок.
- И, знаеш до каков заклучок дојдов после толку време?
- Кажи срце.
- Баксуз си ми Трпано, да ти е'ам племето твое, баксуз!!!

Повеќе од ВицотекаДете ја прашува мајката: - Мамо како настанале луѓето? - Од мајмуни сине! После тоа детето оди кај татко си: - Тато... + повеќе

Како се викаат дечкото и девојката кои не користат заштита при секс? - Тато и Мама!

Кумановац у лабораторију да му земев крв. Боцка га сестра ама не му тече крв?! Боцка га у друг прст исто?! Што ќе прави... + повеќе

Што му рекол Бетмен на Робин пред да влезат во колата? - Влези во колата!