Пени

Жена си одела по улица, кога наеднаш ја запрел еден маж. Мажот и рекол:
- Сакам да Ве имам во овој момент! Прекрасна сте. Ќе фрлам 500 евра на земјата и додека се наведнете да ги земете јас ќе свршам работа.
Жената се замислила и и' се јавила на најдобрата пријателка за совет. Пријателката и рекла да се согласи, затоа што за толку кратко време мажот не може ниту панталоните да си ги соблече. После два часа жената пак и се јавува на пријателката.
- Што се случи? Му ги зеде ли парите?
- Да, но одвај ги собрав. Тој ми кажа дека ќе фрли 500 евра ама не ми кажа дека ќе ги фрли метални банкноти од по 10 пени.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаБугарска тројка: двајца имаат секс, третиот пази да не им ја украдат облеката. Турска тројка: двајца имаат секс,... + повеќе

Отвараш фрижидер гледаш кутија со сладолед, отвараш кутијата со сладолед гледаш сарма! Ех, оваа моја чудесна Македонија...

Зошто го ставиле коњот пред владата? - За да знаат туристите каде е шталата!

Разговараат тројца пациенти во психијатриска чекална Првиот: - Јас сум Исус Христос и мене Бог ме прати да го спасам... + повеќе