Батаци

Оди пензионер во продавница да купи батаци и продавачот му вика:
- Сакаш француски или словенски?
А пензионеров му враќа:
- А бре аман, што има врска не ќе правaм муабет со нив.

Повеќе од Вицотека- Зошто женските џуџиња не користат тампони? - Се сопињаат од кончето.

Атрактивна плавуша во мини суќниче држејки се за рака се качува со дечкото на ескалаторот во некој маркет. Долу се... + повеќе

Доаѓа Рамче на доктор со син му: - Докторе син ми ништо не јаде, ни леб, ни шеќер, ни месо, ни риба, ништо! - Зошто бе... + повеќе

Циганчето го прашува татка си: - Тато како се облекуваат гаќи? На тоа таткото циган му удира заушка и му вика: - Колку... + повеќе