Швалерка

Што е врв на машката верност?
- Да се жениш 3 пати, а цело време да имаш една иста швалерка !

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаВистина 2
Ало насмевни се

Маж се враќа од работа и ја фаќа жена си со љубовникот. Баммм! – Низ прозор без да проговори ни збор. Следниот ден пак... + повеќе

Се возел Цветко во автобус и седнал до некоја кинескиња. Па така возејки се поголго време таа решила да се запознаат. И... + повеќе

Ја мрдам, ти мрдаш, ја мрдам, ти мрдаш. Ако мрдамо побрзо, ќе свршимо побрзо. Што е тој? Одговор: Шах!