Трите

Некој поп имал три ќерки. Итар Пејо одамна им имал фрлено мерак, па решил да почне да работи кај попот. Еден ден попот му рекол:
- Оди Пејо земи три лопати и донеси ги.
Пејо со душа чекал таква шанса. Отишол кај ќерките на попот и им рекол:
- Ајде соблечете се, попот рече да ве е**м.
- Како да не, тоа е лага - рекле тие
Во тој момент Пејо викнал силно:
- Попеее, треба сите три?
- Трите Пејо, трите...

Повеќе од ВицотекаМаж и жена одат на одмор, снемале кондоми и мажот отишол да купи. Имало само црни и некои во облик на Мики Маус, па се... + повеќе

Мара имала три ќерки, и сите три биле невини. Тие се омажиле во исто време. Бидејќи биле неискусни во сексот Мара... + повеќе

Еден педер оддамна се немал плескано па го фатило криза. Истрчал до фрижидерот и што да види нема ни краставица ни... + повеќе

Подобро пет до дванаесет, отколку ниедна после еден.