Седум

Трпе:
- Трале, знаеш дека бројот 7 е мој среќен број? Роден сум на 07.07.1977, и тоа во 7 часот, 7 минути и 7 секунди, на ЛОТО добив 7 милиони евра, сите пари ги вложив на коњски трки, на коњот број 7!
Трале:
- Па тоа е одлично, Трпе! Да погодам, коњот број 7 стаса прв?
Трпе:
- Ма не, Трале, седми!

Повеќе од ВицотекаБитолски Бог на сексот се вика: Клај Го

Се среќаваат после долго време двајца школски другари. - Знаеш имам три деца. - Браво, како се викаат? - Најстарата е... + повеќе

Проститутката е најдобар трговец: Секогаш има роба, ја продава робата, и пак останува со истата роба?