Батерија

Што вика плавуша кога ќе снема батерија на мобилен?
- Јави ми се ти, јас немам батерија.

Повеќе од ВицотекаЖената во кревет збеснува. - Добро бе Цветко, колку ќе чекам да ти се дигне? - Извини драга се трудам, ама вечерва ниту... + повеќе

Зошто фиќото не може да тргне на зелено? - Се залепило на мастика!!

Тинејџерот Трпе се јавува кај Вера и ја прашува: - Здраво, што правиш? - Вршам научно истражување од областа на... + повеќе

Баба влага во автобус и му вика на шоферот: - Синко, немам пари за карта, може ли да ти дадам јајце? - Ајде бабо, не е... + повеќе