Орален секс

Што е орален секс:
Ти да ораш а трaкторот да те заебава.

Повеќе од ВицотекаПарната машина е пронајдена, зошто не било можно да се најде непарна.

Не трчајте по жените, можете да се судрите со тие што бегаат од нив.

Зошто Крушевската република траела 10 дена? - Затоа што Чак Норис бил на одмор во Крушево.

Чак Норис кога рекол дека ќе ги тепа сите по азбучен ред, од тогаш Албанците почнале да се викаат Шиптари!!!