Второ мислење

Мажот, лекар се кара со својата жена, домаќинка за време на појадокот, бесен бега од масата и вели:
- И да знаеш, воопшто не си добра во кревет!
На работа сваќа дека претерал и дека треба да се извини, па одлучил да и се јави. Го бира бројот, а телефонот ѕвони и ѕвони...
После долго време се јавува жената.
Мажот повторно лут:
- Што мори ти требаше толку за да се јавиш?
- Бев во креветот - она одговара.
- Што бараш во кревет во оваа доба од денот, мори глупачо една?!?! - бесно прашува.
- Па побарав второ мислење.

Повеќе од ВицотекаPita mama Pericu: • Je li Perice, imaš li ti devojku? • Imam! • I, kako se zove? • Jelena nadogradnja noktiju novi... + повеќе

Трпе: Јас кога бев мал паднав на глава, и многу ме болеше главата. Трале: А, јас кога бев мал паднав на глава, и сега... + повеќе

Зошто господ ги мрази педерите? Епа, Ева била неумна и господ ја казнил да ја боли чиндата кога ќе се пораѓа и кога ќе... + повеќе

Да бидеш популаран на Фејсбук, ти е исто како да имаш најголем к*р у градинку. И едно и друго нема фајде !