Правила, правила

Типичен мачо маж се оженил со типична лепoтица и и ги објаснува правилата:
- Ќе доѓам дома кога сакам, ако сакам и кое време сакам и не очекувам да се буниш. Очекувам одлична вечера на масата освен ако ти јавам дека не доаѓам на вечера. Ќе одам на лов, риболов и картање кога сакам со своите другари и да не си ме малтретирала за тоа.
Тоа се моите правила.
- Имаш ли коментар?
Невеста одговора:
- Не се ми одговара. Само да знаеш дека во оваа куќа секоја вечер во седум ќе има секс, било да си ти дома или не!

Вицотека

 • 1. Родителите се грижат за своето дете додека тоа не наполни 48 години.
  2. Носиш тренерки со пет линии и натпис “Aadibasss”.
  3....

 • Умреле баба и дедо вегетаријанци цел живот на здраву храну идев куде Господа и он ги кажуе дека ќе идев у рај.
  Улазав баба и дедо,...

 • Две деца наоѓаат еден дневник на партизан.
  21.07.43: По долги борби со Германците ја земавме шумичката.
  23.07.43: Дојдоа...

 • Разговараат двајца пријатели и едниот го прашува другиот:
  -Ако можеш да бираш меѓу милион евра и мир во светот, каква боја ќе има...