Викенд

Трпе и вели на Трпана.
- Мацо, сакаш да поминеме фантастичен викенд?
- Да драги!
- Е па се гледаме во понеделник!!!

Повеќе од ВицотекаPita tata sina",,Sine koga vise volis ? Mamu ili tatu.'' Sin: ,,Oboje.'' Tata: ,,A da ja odem u Pariz, a mama u Ameriku... + повеќе

Трпана наполнила 50 години и решила да си направи пластична операција на вагиналните усни, за да се подмлади. Се... + повеќе

Зошто плавуша става таблети во вода? Затоа што на нив пишува `Плива`!

Која е разликата помеѓу WC и гроб? Нема, кога мораш – мораш!!!