Развод

После разводот и се вратив на жена ми.
Нас дури ни разводот не ни успеа.

Повеќе од ВицотекаРазговараат двајца полицајци и едниот го прашува другиот: - Каде си ти роден? - Дома, а ти? - Јас, во болница. - Зошто... + повеќе

1. Во која битка загина Наполеон? - Во неговата последна. 2. Каде беше потпишана Декларација за независност? -... + повеќе

Типогликемија Всушност, не вруаеав дкеа мжмаоам да ризарбам што чтиам. Балгдоеарние на мќота на чвочекит мзоок, српеод... + повеќе

Разговараат Рус и Амер кој е похрабар. Рус: Јас се и измочав на Белата Куќа. Амер: А јас се исрав пред Лениновиот музеј... + повеќе